Selecteer een pagina

Contact

R

Mis je PMO-ondersteuning bij je klant?

Je klant heeft uiteraard de opdracht aan jou gegeven! Maar mis je toch enige ondersteuning?

R

Is je project een energieslurper?

Als projectmanager houdt je je het liefst bezig met de (belangrijke) hoofdzaken. En als je eerlijk bent: baal je van die energieslurpende (ook belangrijke!) bij- en randzaken?

R

Mis jij de expertise in projecttools?

Jij weet als geen ander hoeveel tijd je kwijt bent met het vullen van de diverse projecttools? Er is tegenwoordig ook zó veel mogelijk!

+31 (0)6 55471316

contact@annemarleenvanbeek.nl

Annemarleen van Beek

Het is super samenwerken met Annemarleen! Ze is to-the-point en zorgvuldig en zorgt voor een persoonlijke noot in between! Ze kan flexibel inspringen als er even iets onverwachts gebeurd. Annemarleen kan lang van te voren plannen en de zaken overzien. De uren die haar werk mij scheelt… Haar ondersteuning maakt mijn leven een stuk overzichterlijker.

Vivienne van Eijkelenborg

CEO/Owner, Difrax BV en Zakenvrouw van het Jaar 2016

Annemarleen denkt graag proactief mee. Haar sterke punten zijn haar zorgvuldigheid en prettige zakelijke communicatie. Daarnaast heeft ze een pittige en positieve persoonlijkheid. Kortom, een aanrader als je op zoekt ben naar een assistent die de workflow efficiënter maakt!

Bernd Feenstra

Directeur, Bernd Feenstra Marktadvies

Annemarleen kan ik van harte aanbevelen. Ze werkt voor mij als als planner, stelt rapportages op en redigeert deze. Hiernaast onderhoudt ze ook klantcontact voor mij. Dit alles doet ze accuraat, professioneel en klantvriendelijk. Ik vind haar prettig in de omgang en ze is goed bereikbaar. 

Cees Zon

Arbeidsdeskundige, Zon Verzuimadvies

Annemarleen is toegewijd, gemotiveerd, gedetailleerd en accuraat. Als je haar een bericht of instructie stuurt, weet je dat ze ervoor zorgt en dat je je geen zorgen hoeft te maken over het eindresultaat. Ze heeft humor en is een warm en vriendelijk persoon!

Arnout de Hair

CEO, Losberger De Boer